AfterDawn: IT-alan uutiset

Beats Fit Pro -kuulokkeet pysyvät korvissa siipien avulla ja sisältävät melunvaimennuksen

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 2.11.2021 12:56

Beats Fit Pro -kuulokkeet pysyvät korvissa siipien avulla ja sisältävät melunvaimennuksen

Apple on julkistanut Beats by Dre -brändin alle Beats Fit Pro -kuulokkeet.
Nämä täysin langattomat kuulokkeet maksavat 199 dollaria ja ne tulevat aluksi saataville Yhdysvalloissa. Mahdollisesti Euroopassa kuulokkeet tulevat saataville vuoden 2022 puolella.

Fit Pro -kuulokkeet sijoittuvat kesällä julkaistujen Beats Studio Buds -kuulokkeiden yläpuolelle.

Fit Pro -kuulokkeiden erikoisuus on rakenteellinen, sillä kuulokkeissa käytetään siipiä, jotka auttavat niitä pysymään korvissa liikkeellä ollessa. Lisäksi kuulokkeet ovat saaneet IP4X-luokituksen eli ne kestävät vaikkapa hikeä.

Äänen osalta kuulokkeet tarjoavat melunvaimennuksen sekä Spatial Audio -tilaäänen. Sisällä on Applen H1 -piiri, joka mahdollistaa nopean vaihtamisen Applen laitteiden välillä. Kuulokkeet tukevat myös Androidia.

Akunkestoksi luvataan melunvaimennuksen kanssa 6 tuntia ja 18 tuntia lisää kotelon kanssa. 5 minuutin lataus tuottaa kuulokkeille jopa tunnin edestä lisää kuuntelua. Kotelo ladataan USB-C-liitännän kautta.


Lisätietoa saa täältä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto