AfterDawn: IT-alan uutiset

Steamissä käynnistyi Halloween-ale

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 29.10.2021 10:24

Steamissä käynnistyi Halloween-ale

Steamissä on jälleen kerran käynnistynyt pelien alennuskampanja. Tällä kertaa vuorossa on Halloween-ale, jossa on tarjolla tuhansia karmivia pelejä tarjoushintaan ja kaikenlaisten pelien halloween-teemaisia tapahtumia ja päivityksiä.
Steam-kaupan sivuilta pääsee selaamaan erilaisia vaihtoehtoja pelitarjouksista. Tarjouksessa on esimerkiksi Outlast 2 (4,99 euroa), SOMA (4,19 euroa), Control (15,99 euroa) ja Death Stranding (23,99 euroa).

Tarjoukset eivät rajoitu vain kauhu- ja toimintapeleihin, vaan kaikenlaisia pelejä on tarjouksessa.

Tarjouksia voi selata kätevästi myös SteamDB-sivustolta, joka seuraa Steamin pelialennuksia.

Alennusmyynti jatkaa 1.11. klo 19 asti Suomen aikaa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Peliale Steam
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto