AfterDawn: IT-alan uutiset

Toy Story -leffan Buzz Lightyear saa oman leffansa: Traileri julki

Kirjoittaja AfterDawn @ 28.10.2021 11:02

Toy Story -leffan Buzz Lightyear saa oman leffansa: Traileri julki

Vuonna 1995 ilmestynyt Toy Story - leluelämää oli Pixarin valtava menestysleffa, joka on poikinut sittemmin kolme jatko-osaa. Nyt elokuva saa tavallaan täysin uuden kulman, kun uutuusleffa julkistettiin.
Yksi Toy Story -elokuvien päähahmoista on ollut Buzz Lightyear -niminen astronautti - tai siis lelu, joka esittää kyseistä astronauttia. Uusi Pixarin elokuva keskittyy kyseisen lelun esikuvaan, oikeaan astronauttiin nimeltä Lightyear. Eli liikutaan hyvin vahvalla metatasolla.

Uusi Disneyn ja Pixarin elokuva Lightyear saapuu elokuvateattereihin vuoden 2022 kesällä.

Leffan ensimmäinen traileri julkistettiin ja se on katsottavissa alla:

Kohti ääretöntä - ja sen yli!

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto