AfterDawn: IT-alan uutiset

Dyyni 2: Ensi-illan ajankohta

Kirjoittaja AfterDawn @ 27.10.2021 12:07

Dyyni -leffan jatko-osa varmistui, ensi-illan päivämäärä lyötiin lukkoon

Dyyni -elokuvan jatko-osa on vihdoin varmistunut. Molemmat yhtiöt ensimmäisen elokuvan takana ovat vihdoin näyttäneet jatko-osalle vihreää valoa.
Dyyni oli yksi ensimmäisistä isoista Hollywood-hiteistä koronapandemian runteleman elokuvateollisuuden kirjoissa puoleentoista vuoteen.

Nyt sekä Legendary että Warner Bros. ovat antaneet jatko-osalle luvan liikahtaa eteenpäin. Jatko-osan ohjaa Denis Villeneuve, joka ohjasi myös ensimmäisen Dyynin osan.Dyynin jatko-osa julkaistaan 20.10.2023 eli odotusta on edessä vielä parin vuoden ajan.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Nopeat elokuva
AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto