AfterDawn: IT-alan uutiset

GeForce Now -pilvipelipalvelu sai tehokkaan RTX 3080 -jäsenyyden

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 21.10.2021 17:06

GeForce Now -pilvipelipalvelu sai tehokkaan RTX 3080 -jäsenyyden

NVIDIA lisäsi GeForce Now -pilvipelipalveluun uuden jäsenyyden, joka nostaa pilvipelaamisen ihan uudelle tasolle. Kyseessä on GeForce NOW RTX 3080 -jäsenyys, joka tarjoaa GeForce RTX 3080 -näytönohjainta vastaavaa tehoa pilvipelaamiseen.
Tämän jäsenyyden avulla pelaajat pystyvät striimaamaan vaikkapa Steamin ja Epic Gamesin pelejä jopa 1440p-resoluutiolla ja 120 fps:n nopeudella Windows-koneille ja Mac-koneille, 4K HDR -tarkkuudella NVIDIA SHIELD TV:lle tai 120 fps:n nopeudella valituille Android-laitteille.

Jäsenyyden avulla voi ottaa hyödyn esimerkiksi uudesta MacBook Prosta, jossa on 120 hertsin ProMotion -näyttö.

GeForce NOW RTX 3080 -jäsenyyttä tarjotaan ensimmäisenä perustaja- ja prioriteettijäsenille. Jäsenyyden hinta on 99,99 euroa 6 kuukauden osalta.
Myöhemmin ennakkotilaukset tulevat saataville muille. Käyttöön jäsenyys tulee Euroopassa joulukuun aikana ja Yhdysvalloissa marraskuussa.

Jäsenyydellä saa 8 tunnin peli-istunnot, kun normaalisti se on 6 tuntia.

GeForce NOW -palvelun edellyttämä yhteysnopeus on vähintään 35 Mb/s, kun striimaustarkkuus on enintään 1440p ja nopeus enintään 120 FPS. Lisäksi suosituksena on kiinteä Ethernet-yhteys tai langaton 5 GHz:n reititin.

Lisätietoa saa täältä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto