AfterDawn: IT-alan uutiset

Xiaomin sähköajoneuvon massatuotanto pyritään aloittamaan vuoden 2024 alussa

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 19.10.2021 14:32

Xiaomin sähköajoneuvon massatuotanto pyritään aloittamaan vuoden 2024 alussa

Aiemmin tänä vuonna kiinalainen Xiaomi kertoi aloittavansa sähköajoneuvojen kehittämisen. Suunnitelmat asian suhteen näyttävät olevan erittäin hyvällä mallilla, sillä Xiaomin sähköajoneuvon massatuotanto pyritään aloittamaan jo parin vuoden kuluttua.
Xiaomin toimitusjohtaja ja myös sähköajoneuvojen liiketoiminnasta vastaava Lei Jun kertoi Twitter-tilillään, että Xiaomin sähköajoneuvo on aikataulusta edellä. Lisäksi hän kertoo, että ajoneuvon massatuotanto pyritään aloittamaan jo vuoden 2024 ensimmäisen puoliskon aikana.

Xiaomi aikoo investoida seuraavan 10 vuoden aikana kehitykseen yhteensä 10 miljardia dollaria.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto