AfterDawn: IT-alan uutiset

HBO Max -suoratoistopalvelu avataan Suomessa 26.10. - hinta 8,99 euroa kuukaudessa

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 5.10.2021 14:49 Kommentteja (1)

HBO Max -suoratoistopalvelu avataan Suomessa 26.10. - hinta 8,99 euroa kuukaudessa

WarnerMedian suoratoistopalvelu HBO Max saapuu Eurooppaan ja Suomeen 26. lokakuuta.
Tämä suoratoistopalvelu tuo yhteen Warner Brosin, HBO:n, DC Comicsin ja Cartoon Networkin parhaimmat tarinat sekä paljon muuta. Warner Bros. -elokuvien kerrotaan saapuvan palveluun katseltaviksi 45 päivää teatteriensi-illan jälkeen.

Uuden palvelun hintaa ei aluksi kerrottu, mutta nyt sekin on selvillä. Nykyisen HBO Nordic -tilauksen hinta on 10,95 euroa kuukaudessa, mutta uuden palvelun hinta on 8,99 euroa kuukaudessa.

Lisäksi HBO Nordicin tilaajat saavat vuositilauksen 69,99 euron erikoishintaan julkaisun yhteydessä.

HBO Nordic -tilauksien kerrotaan muuttuvan HBO Max -tilauksiksi 26.10.2021.

HBO Maxia pystyy katsella kolmelta eri laitteelta samanaikaisesti ja tilille voi luoda jopa 5 yksilöllistä profiilia. Osaa sisällöstä voi katsella 4K-tarkkuudella ja niitä voi myös ladata vaikkapa puhelimeen myöhempää katselua varten.

HBO Max toimii muun muassa iPhonella, Androidilla, Apple TV:llä, Android TV:llä, Chromecastilla, Samsung TV:llä, LG:llä, Chrome OS:llä, MacOS:lla, Windows PC:llä sekä konsoleilla. Lisää laitteita tuen piiriin on luvassa tulevaisuudessa.
Lisätietoa uudesta palvelusta saa täältä.

Suoratoistopalveluiden tarjonnassa on luvassa muutoksia myös muualla. Comcast Corporation ja ViacomCBS lanseeraavat yhteistyössä uuden SkyShowtime- suoratoistopalvelun vuoden 2022 aikana. Tämän myötä Paramount+:n sisältö siirtyy uuteen palveluun.

Artikkeli julkaistu alkuperäisesti 13.9.2021. Päivitetty 5.10. lisätty tieto hinnasta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

113.9.2021 19:14

Kaikki yli kympin on kallista. IMHO.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto