AfterDawn: IT-alan uutiset

Lenovon Androidia käyttävä pelilaite paljastui vuotokuvissa

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 4.10.2021 15:24

Lenovon Androidia käyttävä pelilaite paljastui vuotokuvissa

Lenovo kehittää kannettavaa Legion Play -pelilaitetta, jossa hyödynnetään Android-käyttöjärjestelmää. Tuotetta ei ole vielä virallisesti julkaistu, mutta siitä on paljastunut kuvia itse Lenovon toimesta, joka julkaisi kuvia vahingossa omille sivuilleen. Aiheesta kertoo liliputing.com-sivusto.
Käyttöjärjestelmä pohjautuu siis Androidiin, mutta se näyttäisi olevan vahvasti kustomoitu laitteeseen sopivaksi.

Kuvissa näkyy Play Store -kauppapaikan logo, josta laitteella saa ladattua Android-pelejä sekä muita sovelluksia. Lisäksi kuvissa esiintyy GeForce NOW -sovellus, jonka avulla onnistuu pelaaminen pilvipalvelun avulla.

Lenovo Legion Playn käyttöjärjestelmänä toimii kustomoitu Android
Kuvissa esiintyy myös USB-C-liitäntä, 3.5 mm:n kuulokeliitäntä sekä näytön molemmilla puolilla olevat painikkeet. Näytön kerrotaan olevan kooltaan 7-tuumainen 16:9-kuvasuhteella sekä Full HD -tarkkuudella. Lisäksi ominaisuuksista paljastuvat 7000 mAh akku ja stereokaiuttimet.

Lenovo Legion Play pelilaite takaa
Lenovo Legion Play pelilaitteessa on usb-c ja kuulokeliitäntä

Vuodon myötä paljastui myös Lenovon antama lyhyt kuvaus laitteesta, jonka mukaan laite on suunniteltu pyörittämään pilvipelaamisen avulla AAA-pelejä.

Erilaiset käsikonsolit ovat yleistyneet tänä vuonna. Hyvinä esimerkkeinä toimivat Nintendo Switchin OLED-malli sekä Steam Deck. Alkuperäisesti Legion Playn julkaisun ilmeisesti piti tapahtua jo aiemmin tänä vuonna, mutta suunnitelmat muuttuivat. Tarkasta julkaisupäivästä ei ole tietoa, ja voi hyvin olla, että tuote on tältä erää peruttu.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto