AfterDawn: IT-alan uutiset

GTA 3, Vice City ja San Andreas klassikkopeleistä tulossa remasteroidut versiot nykykonsoleille tämän vuoden aikana

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 30.9.2021 18:27

GTA 3, Vice City ja San Andreas klassikkopeleistä tulossa remasteroidut versiot nykykonsoleille tämän vuoden aikana

Rockstar Gamesin kerrotaan valmistelevan kolmen Grand Theft Auto -pelisarjan pelin remasteroidun version julkaisua uuden sukupolven konsoleille sekä myös Nintendo Switchille.
Lue: Rockstar vahvisti: Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition saapuu pian konsoleille ja PC:lle.

Pelisivusto Kotaku on saanut sisäpiiritietoa, että PS2-ajan GTA 3, Vice City ja San Andreas saapuisivat uudistettuina versioina lokakuun tai marraskuun aikana PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle, Switchille, PC:lle, Stadialle sekä mobiililaitteille. PC:n ja mobiililaitteiden kohdalla julkaisu saattaa venyä seuraavan vuoden puolelle.

Tietojen mukaan remasteroidut pelit hyödyntävät Unreal Engine -pelimoottoria ja pelit sisältävät uutta sekä vanhaa grafiikan osalta. Pelien käyttöliittymät saavat uudistusta, mutta ne pysyvät kuitenkin suurimmalta osin vanhana klassisena tyylinä.
Työstä vastaa todennäköisesti tuoreempi Rockstarin Dundee -osasto.

Remasteroidun pelisarjan saapumisesta saatii uutta vihjettä, kun Koreassa pelien ikärajoja säätävän GRAC:n huomattiin antaneen luokituksen Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition -nimiselle pelille. Aiheesta kertoo mm. eurogamer.net -sivusto.

Päivitetty 30.9. Lisätty tiedot GRAC:n antamasta luokituksesta. Julkaistu alkuperäisesti 13.8.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto