AfterDawn: IT-alan uutiset

Meemeistä tunnettu kuvapalvelu Imgur on myyty, ostajana vanhojen verkkobrändien keräilijä

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 28.9.2021 11:19

Meemeistä tunnettu kuvapalvelu Imgur on myyty, ostajana vanhojen verkkobrändien keräilijä

Kuvapalvelu Imgur on myyty amerikkalaiselle MediaLabille. Meemeistä ja viraaleista kuvista tunnettu Imgur jatkaa toimintaansa uuden omistajan siipien alla.
Imgur on alunperin perustettu vuonna 2009 ja kuvapalvelu oli vuosien ajan yksi maailman suosituimmista hassujen ja viraalien kuvien jakopaikoista netissä. Etenkin Redditin käyttäjät suosivat Imguria kuviensa jakamisen keskuksena, kunnes Reddit lisäsi omaan palveluunsa kuvien ylläpidon vuonna 2016.

Huippuaikojen jälkeen Imgurin suosio on pikkuhiljaa hiipunut tasaista tahtia, mutta palvelu on edelleen Alexan tilastojen mukaan maailman 112. suosituin verkko-osoite.

Ostaja MediaLab on sijoitusyhtiö, joka on viime vuosina keräillyt itselleen vinon pinon pienempiä, mutta kohtuullisen tunnettuja verkkobrändejä. MediaLabin ostoslistalle ovat päätyneet mm. viestipalvelu Kik, anonyymeja tunnustuksia mahdollistava Whisper sekä kappaleiden sanoituksia verkossa tarjoava Genius.
Imgurin virallisen tiedotteen mukaan MediaLab on sitoutunut kehittämään Imguria jatkossa eteenpäin ja uuden omistajan suojissa Imguriin on tarkoitus tuoda uusia toimintoja ja ominaisuuksia lähivuosina.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto