AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoft Office 2021 julkaistaan lokakuussa

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 20.9.2021 08:52

Microsoft Office 2021 julkaistaan lokakuussa Vaikka Windows 11 julkaisu lieneekin syksyn odotetuin tuotejulkistus Microsoftilta, on yhtiöllä putkessa myös toisen valtavan yleisen tuotteen isompi uudistus. Microsoft Office 2021 julkaistaan samana päivänä kuin Windows 11.
Microsoft Office 2021 julkaistaan 5. lokakuuta, 2021 - eli kuten sanottua, samana päivänä kuin Windows 11. Ja luonnollisesti, uusittu Office nykäisee myös käyttöliittymän pitkälti Windows 11 -yhteensopivaan muottiin. Visuaalisissa muutoksissa mukana ovat ainakin pyöristetyt kulmat kaikissa ikkunoissa sekä muokattavissa olevat Office -ohjelmien teemat.

Kuten tavallista, Office-paketti tulee sisältämään kaikki toimistojen perustyökalut jo vuosikymmenten ajalta, eli paketin mukana päivittyvät Word, Excel, PowerPoint ja Outlook. Yritysten tietohallinnolla tulee siis olemaan edessä kiireinen syksy, mikäli käyttäjille aiotaan hoitaa päivitykset sekä uuteen Windowsiin että uuteen Officeen.
Uusi julkaisu koskeen nimenomaan stand-alone Office-pakettia, joka ostetaan kertamaksulla ja uudistus ei koske kuukausimaksuun pohjautuvaa Microsoft 365-pakettia. Moni yritys on vuosien saatossa siirtynyt jo 365-tilaajaksi, mutta kiinteitä Office-versioita käyttäviäkin yrityksiä edelleen on, runsaasti. Uuden Officen Suomen hinnoittelu on vielä toistaiseksi julkaisematta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto