AfterDawn: IT-alan uutiset

YouTube pakottaa nyt myös sulkemaan Rythm Discord-musiikkibotin

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 13.9.2021 19:20

YouTube pakottaa nyt myös sulkemaan Rythm Discord-musiikkibotin Vain muutama viikko sitten Googlen omistama YouTube pakotti sulkemaan suositun Groovy-musiikkibotin, joka mahdollistaa Discord-käyttäjien toistaa musiikkia YouTube-videoista. Tuolloin epäiltiin, että vastaavan kohtalon joutuu kokemaan myös Rythm, joka on vielä suositumpi.
Näin on nyt myös käynyt, kertoo The Verge.

Yli 560 miljoonan käyttäjän Rythm tulee YouTuben käskystä sulkea seitsemän päivän kuluessa, joten palvelu suljetaan 15. syyskuuta.

Rythmin kehittäjä Yoav kertoo The Vergelle, että hän on osannut odottaa sulkemispyynnön saapumista. Tämän takia Rythmin kehittäjät ovat työstäneet jotain uutta jo vuoden ajan. Yoav ei kuitenkaan vielä paljastanut mitä on luvassa, mutta jonkinlainen kytkös myös Discordiin on tulossa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto