AfterDawn: IT-alan uutiset

Päivän diili: 65-tuumainen 4K-telkkari alle 600 euroa

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 10.9.2021 18:53 Kommentteja (1)

Päivän diili: 65-tuumainen 4K-telkkari alle 600 euroa Tämän päivän diiliksi valikoitui televisio-osastolta kiinalaisen Hisense-valmistajan 4K-televisio, jonka hinta on tippunut tällä viikolla melkoisesti.
Suomessa hieman harvakseltaan myytävä Hisense-mallisto on Powerilla myynnissä ja sitä on vielä aiemmin tällä viikolla myyty 999 euron hintaan. Nyt hinnasta on lohkaistu pois peräti 40 prosenttia ja tällä hetkellä televisiota saa 599 euron hinnalla.

Hisensen television, mallinimeltään 65A7GQ, on erityisesti Samsungin mallistosta tutulla QLED-tekniikalla toteutettu ja Ultra 4K -resoluution tarjoava älytelevisio, joka tukee mm. Dolby Vision & Dolby Atmos -tekniikoita ja sisältää kolme HDMI- ja kaksi USB-liitäntää.

Televisiossa pyöritetään Vidaa Smart TV -alustaa, joka muiden älytelevisioiden tavoin takaa helpon pääsyn eri sovelluksiin, joihin lukeutuu mm. Netflix, YouTube, jne.Hisense ei ole tunnettu sen luotettavuudesta esimerkiksi Samsungin, LG:n tai Sonyn tavoin, mutta se kuuluu maailman suurimpiin TV-valmistajiin ja on siten melkoisen suosittu valinta erityisesti kotimaassaan. Power tarjoaa tällä hetkellä myös viiden vuoden takuun televisioihin (lisää tästä), joka saattaa helpottaa valintaa.

Hisense QLED 65A7GQ 599,00 €

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

1 kommentti

112.9.2021 10:54

Verkkiksellä on procasterin 65" android tv 499€ normi hintaan. Minulla no se 55" versio ja toimii ilman jumituksia tai hidasteluja.

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto