AfterDawn: IT-alan uutiset

Twitterin maksullinen Superseuraus -tilaus saapui ensimmäisille käyttäjille

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 2.9.2021 10:27

Twitterin maksullinen Superseuraus -tilaus saapui ensimmäisille käyttäjille Twitter on julkaissut maksullisen Super Follows eli "Superseuraus" tilauksen iOS-käyttäjille Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Vielä testivaiheessa oleva ominaisuus saapuu myöhemmin Androidille ja selaimelle sekä muihin maihin käytettäväksi.
Superseurauksen taakse käyttäjä voi luoda aluksi vain twiittejä, mutta tulevaisuudessa Twitterin aikomuksena on tuoda tilaukseen myös Twitter huoneet live-tapahtumien juontamiseen, uutiskirjeet sekä muuta.

Twitterin mukaan tilauksen tehneet voivat uudelleentwiitata maksulliset twiitit, mutta vain muut tilaajat näkevät sisällön.

Superseuraus on tapa ansaita kuukausituloja. Tuottaja voi valita kuukausimaksuksi 2.99 dollaria, 4.99 dollaria tai 9.99 dollaria.

Twitter kertoo sisällöntuottajan saavan 4.99 dollarin kuukausimaksusta jopa 3.39 dollaria. Tällä hetkellä tilaus on käytettävissä iOS:llä, joten 1.5 dollaria menee Applelle ja Twitter ottaa itselleen vähintään 0.10 dollaria.

Sisällöntuottaja luomassa twiittiä superseuraajille
Lue myös: Twitter avasi maksullisen Twitter Blue -palvelun.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto