AfterDawn: IT-alan uutiset

Redditin pomo: Emme aio kieltää rokotevastaista keskustelua

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 27.8.2021 13:53 Kommentteja (2)

Redditin pomo: Emme aio kieltää rokotevastaista keskustelua Siinä missä moni muu suuri verkkoalusta on ottanut tiukan kannan tiedeyhteisön virheelliseksi todistamien rokoteväittämien levittämistä vastaan, on maailman suurin keskustelualusta Reddit ottanut täysin eri asenteen.
Uutisoimme hiljattain miten YouTube on poistanut palvelustaan jo miljoona videota, joissa levitetään rokotevastaista tietoa ja epämääräisiä salaliittoteorioita koronavirukseen liittyen. Myös Facebook on poistanut. etenkin epämääräisten mainostilien kautta levitettävää disinformaatiota runsain määrin.

Redditin toimitusjohtaja on ottanut julkisesti kantaa asian tiimoilta, tietenkin Redditin kautta.
Redditin toimitusjohtajan Steve Huffmanin mukaan yhtiö aikoo jatkossakin ohjeistaa ja ohjata ihmisiä viraalisen tiedon lähteille koronaan liittyen, mutta ei aio rajoittaa vastakkaisia näkemyksiä alustalla. Reddit ei aio myöskään sulkea yhteisöjä, joissa koronadenialismi on ryhmän pääaihe.

Hoffman perustelee kantaansa sillä, että Redditin "ytimessä ovat mielipiteet, jotka voivat poiketa myös yleisestä mielipiteestä".

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

2 kommenttia

128.8.2021 16:57

Paitsi, jos keskustelunaihe on Trump positiiviseen sävyyn, niin bannia heilahtaa.

229.8.2021 17:34

Tai jos mainitset että Reddtin perusti kolme henkilöä ei vain nämä kaks nykyistä omistajaa, Kiinan valtio on antanut heille rahoitusta, kuinka 5 moderaattoria hallitsee top 100 palstaa etc.... Reddin taustasta on tullut todella hämärä

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto