AfterDawn: IT-alan uutiset

Varma match? Löytöeläinkodin kissat ja koirat liittyivät Tinderiin ihastuttavilla kuvilla

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 12.8.2021 16:41

Varma match? Löytöeläinkodin kissat ja koirat liittyivät Tinderiin ihastuttavilla kuvilla Saksalainen löytöeläinkotia ylläpitävä eläinsuojelujärjestö on liittynyt deittisovellus Tinderiin ja luonut kodittomille eläimille omia Tinder-profiileja. Tarkoituksena olisi löytää eläimille hyvät kodit deittisovelluksen kautta.
Löytöeläinkoti palkkasi paikallisen mainostoimiston ottamaan kuvia viidestätoista kissasta ja koirasta, joille ei ollut löytynyt vielä uutta kotia. Sen jälkeen löytöeläinkoti loi kullekin nappisilmälle omat Tinder-profiilit.

"Vaikutus oli aivan käsittämätön!", kertoo järjestön edustaja Jillian Moss Reutersille antamassaan haastattelussa.

Tinderiin päätyneet eläimet ovat keränneet hurjan suosion ja valtavan määrän matcheja. Munich Animal Welfare Association toivoo nyt, että kampanjan ansiosta kaikki sen suojissa olevat eläimet löytävät itselleen uuden kodin.

Kampanjalla oli Tinderin hyväksyntä ja yhtiön edustaja kertoikin Tinderin toivovan kampanjasta syntyvän elinikäistä rakkautta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto