AfterDawn: IT-alan uutiset

Amazonin Lord of the Rings: Ensi-illan ajankohta, budjetti, jne

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 3.8.2021 09:17

Lord of the Rings -tv-sarjan julkaisupäivä varmistui, ensimmäiset kuvat julki Amazonin Prime Video -suoratoistopalveluun saapuvan Lord of the Rings -sarjan julkaisuajankohta on vihdoinkin varmistunut.
Amazon tiedotti sarjan kuvausten valmistumisesta eilen ja nyt sarja siirtyy jälkituotantoon. Odotetun Keski-Maan seikkailuja kuvaavan sarjan ensimmäinen jakso saapuu Amazon Prime Videoon syyskuun toisena päivänä, vuonna 2022. Uusia jaksoja tulee saataville tuon jälkeen kerran viikossa.

Sarja sijoittuu aikajanalla tuhansia vuosia ennen Hobbitin ja Taru sormusten herrasta -kirjojen tapahtumia. Sarjasta on jo tilattu toinen kausi, ennen ensimmäisenkään kauden julkaisua, joten Keski-Maan faneilla riittää katsottavaa myös jatkossa. Sarjan tuotantokustannusten arvioidaan olevan noin miljardin dollarin eli 840 miljoonan euron tasolla. Vertailun vuoksi: Peter Jacksonin vuosituhannen alussa ohjaama trilogia maksoi kaikkineen noin 235 miljoonaa euroa.

Alla vielä Amazonin julkaisema kuva tulevasta sarjasta:Amazonin Lord of the Rings -sarjan kuva


Sarjasta ei ole toistaiseksi julkaistu traileria ja sellaista saataneen odotellakin vielä pidempi tovi. Amazon kiusoitteli jo pari vuotta sitten sarjan tulolla, julkaisemalla kartan tulevan sarjan paikoista:

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto