AfterDawn: IT-alan uutiset

Päivän diili: Kehutut Jabran langattomat nappikuulokkeet alle 50 euroa - säästä 30e!

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 30.7.2021 12:24

Päivän diili: Kehutut Jabran langattomat nappikuulokkeet alle 50 euroa - säästä 30e! Päivän tarjouksena silmiimme osui tänään Jabran paljon kehuja osakseen saaneet täyslangattomat nappikuulokkeet.
Jabra Elite Active 65T -kuulokkeet ovat maksaneet jo pitkään noin 80 euroa, mutta nyt ne irtoavat tarjouksesta 49 eurolla, postikulujen ollessa edullisimmillaan 3 euroa hinnan päälle.

Kuulokkeiden istuvuutta on kehuttu kovasti, samoin niiden pysyvyyttä korvissa vaikkapa juoksulenkkien aikana. Myös 15 tunnin akkukesto (latauskotelon kera) on varsin mainio lajissaan, vaikkei eivan huipputasoa olekaan. Tom's Guide antoi arvostelussaan kuulokkeille hurjat 4,5 tähteä viidestä. Vastaavasti äänenlaatuun painottuva SoundGuysin arvio oli hieman maltillisempi - arvostelija olisi kaivannut äänenlaatuun vielä aavistuksen lisää parannusta, mutta antoi silti kuulokkeille 7,3/10, joka on varsin mainiolla tasolla sekin.

Tarjouksen löydät täältä:

Tarjous: Jabra Elite Active 65T, 49 euroa


Jabra Elite Active 65T


Kuulokkeissa on IP56-suojaus (lue mitä IP-sertifikaatit tarkoittavat).Kuten tavallista, löysimme tarjouksen kaivelemalla jälleenmyyjien hinnastoja. Näin ollen emme tiedä kauanko tarjous on voimassa tai paljonko tuotteita löytyy jälleenmyyjän varastosta. Kuulokkeita on saatavilla tarjoushintaan sekä mustina että sinisinä.

Lue myös: Jaybird Vista 2 -nappikuulokkeet arvostelussa

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto