AfterDawn: IT-alan uutiset

Ne Netflixiin tulevat pelit? Kännykkäpelejä, toistaiseksi

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 21.7.2021 13:18

Ne Netflixiin tulevat pelit? Kännykkäpelejä, toistaiseksi Uutisoimme hiljattain, miten Netflix aikoo laajentaa tarjontaansa peleihin. Tuolloin suurena kysymysmerkkinä oli se, mille alustalle pelit oikein ovat tulossa ja miten niitä pelattaisiin. Nyt kysymyksiin on saatu vastauksia.
Netflix julkisti eilen uusimman vuosineljänneksensä tuloksen ja kertoi samassa yhteydessä myös tulevista suunnitelmistaan. Netflixin mukaan yhtiö aikoo laajentaa ensin kännykkäpeleihin, joista sillä onkin jo jonkin verran kokemusta omien TV-sarjojensa lisäsisällön kautta.

Lisäksi yhtiö vahvisti sen, mikä viime viikon huhuissa jo mainittiinkin: pelien mukaan tuleminen ei tule nostamaan Netflixin kuukausihintaa - ja pelit tulevat olemaan osa kaikkien tilaajien sisältöä, eli Netflixin pelisisältö sisältyy nykyisiin tilauksiin sellaisenaan.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Netflix
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto