AfterDawn: IT-alan uutiset

LG lanseeraa pienikokoisen Eclair (QP5) soundbarin kansainvälisesti

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 20.7.2021 16:14

LG lanseeraa pienikokoisen Eclair (QP5) soundbarin kansainvälisesti

LG lanseeraa uuden Eclair (QP5) soundbar-mallin kansainvälisesti. Kyseessä on yhtiön pienikokoisin soundbar.
Soundbarin mitat ovat 29,6 x 5,99 x 12,6 senttimetriä, joka on vain kolmasosa LG:n aikaisemmasta pienimmästä 3.1.2-äänellä ja Dolby Atmoksella varustetusta soundbarista. Kangaspäällysteisen Eclairin värivaihtoehdot ovat musta ja valkoinen.

LG Eclairin edistynyt 3.1.2-järjestelmä subwoofer-kaiuttimella hyödyntää Meridian Audio -teknologiaa, joka osaa muuttaa kaksikanavaisen äänen monikanavaiseksi. LG:n mukaan subwoofer-kaiuttimen värinä on pidetty kurissa, joten se ei häiritse esimerkiksi naapureita.

Kaiuttimessa on 4K-läpivientituki, jonka avulla voi nauttia suoratoistopalvelujen upeista 4K- ja HDR-sisällöistä sekä Dolby Visionista.

musta LG Eclar soundbar yhdessä mustien kalusteiden kanssa
Eclairin suunnittelussa on tavoiteltu katselukokemuksen parantamista äänentoistolla, mutta LG on pyrkinyt myös vähentämään tuotteen ympäristövaikutuksia. Sveitsiläinen SGS Société Générale de Surveillance SA onkin tunnistanut LG Eclairin ekotuotteeksi.

Eclair on ensimmäisenä saatavilla Yhdysvalloissa 599 dollarin hinnalla. Eurohintoja ja tarkempaa saatavuutta Euroopassa ei kerrottu.

kangaspäällysteinen LG Eclar kuvattuna läheltä mustassa ja valkoisessa värissä

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto