AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflixistä löytyy elokuvia ja sarjoja - mutta ensi vuonna myös oikeita pelejä

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 15.7.2021 15:21

Netflixistä löytyy elokuvia ja sarjoja - mutta ensi vuonna myös oikeita pelejä Huhut Netflixin tulevan aluevaltauksen ympärillä ovat saaneet tuulta purjeisiinsa, kun yhtiö on palkannut riveihinsä mm. entisen EA:n pomon. Netflixin odotetaan laajentuvan videopeleihin jo vuoden 2022 aikana.
Yhtiöllä on menossa prosessi, jossa se rakentaa yhtiön sisälle pelistudioita, jotka valmistautuvat tuottamaan sisältöä uuteen Netflixin pelipalveluun. Pelipalvelun on tarkoitus aueta jo vuoden 2022 aikana.

Bloombergin saamien tietojen mukaan Netflixin pelikirjasto ei olisi erillinen tuote, vaan olisi osa kaikkia Netflixin tilauksia, automaattisesti. Sen ei ole tarkoitus myöskään nostaa palvelun kuukausimaksuja - mutta luonnollisesti, jos pelit osoittautuvat suosituksi osa-alueeksi, voi tämä puoli muuttua hyvinkin helposti.

Koko konseptissa on vielä monta muttaa. Pelien olisi ilmeisesti tarkoitus näkyä osana Netflixin tarjontaa, kuten kaikkien elokuvien ja TV-sarjojenkin. Mutta millä pelejä sitten pelattaisiin, siihen ei ole toistaiseksi vielä vastauksia olemassa. Se on jo tiedossa, että pelit tulisivat olemaan suoratoistettavaa mallia, eli samalla idealla toteutettuja kuin vaikkapa Google Stadian pelit.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto