AfterDawn: IT-alan uutiset

Urbanista julkaisi mobiilipelaamiseen sopivat Seoul -nappikuulokkeet sekä pienet Lisbon -nappikuulokkeet

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 7.7.2021 13:06

Urbanista julkaisi mobiilipelaamiseen sopivat Seoul -nappikuulokkeet sekä pienet Lisbon -nappikuulokkeet

Urbanista toi juuri saataville aurinkokennomateriaalilla varustetut Los Angeles -kuulokkeet. Nyt sama äänituotteisiin keskittyvä yritys on julkistanut kahdet uudet täysin langattomat nappikuulokkeet. Urbanista Seoul -kuulokkeet on varustettu pienen viiveen pelitilalla, kun taas Lisbon -kuulokkeet ovat Urbanistanin kaikista kompakteimmat langattomat nappikuulokkeet.
Seoul -kuulokkeet maksavat 89,90 euroa ja Lisbon -kuulokkeet maksavat 49,90 euroa. Molemmat ovat nyt ennakkotilattavissa ja saataville ne tulevat muutaman viikon kuluessa.Seoul-kuulokkeet ovat suunniteltu etenkin pelaamiseen. Urbanistanin mukaan kuulokkeiden viive on 70 ms. Pelitilasta voi nopeasti vaihtaa musiikkitilaan, joka tarjoaa parempaa äänenlaatua.
Kuulokkeet ovat saaneet IPX4-luokituksen eli ne kestävät roiskeita. Yhdistäminen puhelimeen tapahtuu Bluetooth 5.2 -yhteyden avulla. Urbanistan lupaa kuulokkeille 8 tunnin toistoajan ja kotelon kanssa se on 32 tuntia.

Koteloa voi ladata USB-C -liitännän kautta tai langattomasti.Lisbon -kuulokkeet ovat puolestaan erittäin pienet sekä edulliset.

Kuulokkeille luvataan 9 tunnin akunkesto ja 27 tuntia kotelon kanssa. Kotelo latautuu USB-C -liitännän avulla. Yhteys puhelimeen on toteutettu Bluetooth 5.2:n avulla.

Lisbon -kuulokkeet ovat saatavilla viidessä värissä.

Lisätietoa kuulokkeista saa täältä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto