AfterDawn: IT-alan uutiset

Sony hankki suomalaisen Housemarque pelistudion

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 29.6.2021 14:43

Sony hankki suomalaisen Housemarque pelistudion

Helsingissä toimiva suomalainen Housemarque siirtyy Sonyn PlayStation Studios -ryhmään, jonka alla toimii nyt 13 pelistudiota. Asiasta tiedotettiin PlayStation Blog -sivustolla.
Housemarque perustettiin vuonna 1995, kun Bloodhousen ja Terramarque yhdistyivät. Housemarque on vanhin toiminnassa oleva suomalainen pelitalo. Suomalaistudion viimeisin peli on hiljattain PlayStation 5:lle julkaistu Returnal.

Housemarquen perustaja ja toimitusjohtaja Ilari Kuittinen kertoo tiedotteessa tämän päivän olevan merkittävä Housemarquelle. Hänen mukaansa liittyminen PlayStation Studiosiin merkitsee selkeää tulevaisuutta pelistudiolle ja mahdollisuutta jatkaa pelikeskeisten lähestymistapojen toteuttamista kokeilemalla silti uusia menetelmiä.

Kauppahinnasta ei ole tietoa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto