AfterDawn: IT-alan uutiset

Tässä heinäkuussa Amazon Prime Videoon saapuvat elokuvat ja sarjat

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 29.6.2021 16:43

Tässä heinäkuussa Amazon Prime Videoon saapuvat elokuvat ja sarjat

Heinäkuu tuo tullessaan Amazon Prime Video -suoratoistopalveluun hieman uutta katsottavaa. Kuun kohokohtia ovat The Tomorrow War ja Jolt.
The Tomorrow War -elokuvassa maailma pysähtyy, kun ryhmä aikamatkaajia saapuu vuodesta 2051 tuoden mukanaan kiireellisen viestin: kolmenkymmenen vuoden kuluttua ihmiskunta ajautuu maailmanlaajuiseen sotaan vihamielisiä muukalaisia vastaan, mikä uhkaa tuhota koko ihmiskunnan.

Ainoa toivo on kuljettaa siviiliväestöä ja sotilaita nykyajasta tulevaisuuteen - ja liittyä taisteluun. Sotaan rekrytoitujen joukossa on opettaja Dan Forester (Chris Pratt), joka haluaa pelastaa maailman nuoren tyttärensä vuoksi, ja päättää yhdistää voimansa nerokkaan tutkijan (Yvonne Strahovski) ja maailmasta vieraantuneen isänsä (J.K.Simmons) kanssa kirjottaakseen maailman kohtalon uusiksi.

The Tomorrow War saapuu palveluun 2. heinäkuuta. Elokuvan trailerin voi katsoa tästä tai alapuolella olevasta upotuksesta.


Jolt saapuu palveluun 23. heinäkuuta.

Jolt -elokuvassa Lindy kärsii harvinaisen neurologisen häiriön vuoksi väkivaltaisia impulsseja, jotka voidaan pysäyttää vain erityisen elektrodi-laitteen avulla. Sairautensa vuoksi hän ei ole onnistunut löytämään elämästään rakkautta, mutta lopulta hän päättää antaa luottamuksensa miehelle, jonka kanssa hän pystyy viimein jakaamaan elämänsä – kunnes eräänä päivänä Lindy löytää hänet murhattuna. Raivon saattelemana Lindy ryhtyy etsimään kumppaninsa tappajia – samalla kun poliisi nostaa hänet murhatutkimuksen pääepäillyksi.

kuvakaappaus Jolt elokuvasta

Amazon Primen tulevat elokuvat ja sarjat heinäkuussa 2021


  • 2. heinäkuuta: The Tomorrow War
  • 9. heinäkuuta: Luxe Listings Sydney, 1. tuotantokausi
  • 16. heinäkuuta: Making the Cut, 2. tuotantokausi
  • 23. heinäkuuta: Jolt
  • 30. heinäkuuta: Men In Black II
  • 30. heinäkuuta: Men In Black 3

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto