AfterDawn: IT-alan uutiset

Steamin perinteinen kesäale taas käynnissä - alet jatkuvat 8.7. asti

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 26.6.2021 15:52

Steamin perinteinen kesäale taas käynnissä - alet jatkuvat 8.7. asti

Steamin perinteinen peliale käynnistyi 24.6. ja tarjoukset jatkuvat 8.7. klo 20.00 saakka. Tarjouksessa on luonnollisesti tuhansia pelejä ja useiden pelien kohdalla alennusprosentit yltävät 70 - 80 prosentin luokkaan.
Alennuksia pääsee selaamaan Steamin etusivun kautta. Alennuksia voi seurata myös kätevästi erillisen Steam Database -sivuston kautta.

Kesäalen teemana on oman kohtalon päättäminen. Alessa on neljätoista erilaista Päätä oma kohtalosi -tarinaa, joissa tulee valita kahdesta vaihtoehdosta. Valintoja tekemällä saa palkinnoksi animoituja tarroja. Suoritetusta tarinasta saa yhden viidestä tarjolla olevasta merkistä, joka kuvastaa kohtaloasi.

Pelejä ostamalla saa pisteitä. Näitä pisteitä voi käyttää Steamin pistekaupassa, jonne on lisätty kesäalen kunniaksi uusia animoituja taustakuvia, miniprofiileja, avatareja ja suosikkipelien värimaailmoja.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto