AfterDawn: IT-alan uutiset

Diili: Kenties maailman parhaat vastamelukuulokkeet, nyt tarjouksessa - Sony WH-1000XM4 299 eurolla

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 21.6.2021 15:50

Diili: Kenties maailman parhaat vastamelukuulokkeet, nyt tarjouksessa - Sony WH-1000XM4 299 eurolla Sonyn vastakuulokkeita pidetään yleisesti ottaen kuluttajatason hintaluokassa maailman parhaina. Nyt Sonyn vastamelukuulokkeiden lippulaivamallia saisi alennuksella alle 300 eurolla.
Sony WH-1000XM4 maksavat tavallisesti noin 330 euroa, pitkään tuota enemmänkin, mutta nyt kuulokkeita saisi tietojemme mukaan ensimmäistä kertaa alle 300 eurolla.

Arvostelussamme annoimme viime syksynä WH-1000XM4 -kuulokkeille 4,5 tähteä viidestä ja silloin kuulokkeiden isoimpana ongelmana pidimme niiden hintaa, joka pyöri tuolloin 370 euron tasossa. Joten nyt kuulokkeiden suurin huono puolikin alkaa olemaan jo jokseenkin selätetty.

Sony WH-1000XM4


Tarjouksen löydät täältä:

Sony WH-1000XM4 -vastamelukuulokkeet, 299 euroa
Jos budjetti on rajallinen, kannattaa myös tutustua XM4 -mallin edeltäjään, jota saa nyt alle 200 eurolla. Arvostelimme Sonyn WH-1000XM3 -kuulokkeet pari vuotta sitten ja nekin nappasivat testissämme 4,5 tähteä viidestä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto