AfterDawn: IT-alan uutiset

Windows 11 -päivitys on ilmainen Windows 10 -käyttäjille, myös Windows 7 ja 8.1 -käyttäjille

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 18.6.2021 11:21 Kommentteja (1)

Windows 11 on ilmainen päivitys: Näillä ehdoilla Windows 11 julkaistaan ensi viikolla ja käyttöjärjestelmän uusittu ulkoasu on jo laajasti esitelty vuodoissa. Nyt on alkanut pohdinta siitä, mitä uusi käyttöjärjestelmä oikein tarkoittaa vanhoille asiakkaille: pitääkö se ostaa..?
Vastaus on mitä ilmeisimmin: ei. Windows 11 tulee olemaan näillä näkymin täysin ilmainen päivitys vanhoille Windowsin käyttäjille. Se on ilmeisesti jo täysin varmaa, että Windows 10 käyttäjät voivat päivittää käyttöjärjestelmänsä ilmaiseksi Windows 11:een.

Mutta Windows 11 -esiversion sisältä löydettyjen tuoteavaintietojen perusteella vaikuttaa vahvasti siltä, että Windows 11 tulisi olemaan ilmainen päivitys myös Windows 7, Windows 8 ja Windows 8.1 -käyttöjärjestelmää käyttäville käyttäjille. Tiedot pohjautuvat WindowsLatest -sivuston rekisteriavaimista kaivamiin tietoihin.
Samalla tavalla Windows 10 oli ilmainen päivitys vanhempien Windowsien käyttäjille, joten päätös olisi sinänsä looginan. Eli Microsoft ei yritä lypsää olemassaolevilta asiakkailtaan rahaa uudesta käyttöjärjestelmästä.

Luonnollisesti käyttäjällä pitää olla oikea, laillinen tuoteavain päivityksen tekemiseen.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Windows 11
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

125.6.2021 19:48
pleijjeri
Vahvistamaton

kas kun ei doors 1 windows 5 basement 0.1

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto