AfterDawn: IT-alan uutiset

Sony julkisti testaajaohjelman PS5:lle, päivitykset ensin beetakäyttäjille

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 17.6.2021 18:23

Sony julkisti testaajaohjelman PS5:lle, päivitykset ensin beetakäyttäjille Erilaisten beetaohjelmien käyttäminen ohjelmistojen testaamiseen on varsin suosittua. Joskus kehittäjät ja laitevalmistajat tarjoavat beetaversioitaan rajatusti ja suljetusti ja joskus puolestaan täysin aviomesti käyttöön.
Sony on päättänyt liittyä PlayStation 5:n ohjelmiston osalta myös beetaohjelmistoja tarjoavien valmistajien joukkoon – ei tosin täysin rajatta.

PS5:n käyttöjärjestelmän uusista ominaisuuksista pääsee jatkossa nauttimaan ensimmäisten joukossa, kun rekisteröityy uuteen beetaohjelmaan.

Valitettavasti ainakaan näin alkuun ohjelma ei ole saatavilla Suomessa – ainakaan virallisesti – vaan ensimmäiset maat ovat Yhdysvallat, Kanada, Iso-Britannia, Japani, Saksa ja Ranska. Ohjelmaan osallistuminen vaatii myös 18 ikävuotta.

Myöhemmin tänä vuonna julkaistavan suuremman PS5-päivityksen ominaisuudet tulevat saataville ensin beetakäyttäjille.
Sony ei ole toistaiseksi kertonut beetaohjelman laajentumisesta muihin maihin.

Edellisessä päivityksessä PS5:lle tuotiin mm. tuki USB-tallennustilalle, parannettu Game Base ja UI-uudistuksia. Sony tiedottaa tulevien viikkojen aikana beetaohjelman tuomista uusista ominaisuuksista.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto