AfterDawn: IT-alan uutiset

Rähinä Facebook-ryhmässä? Ylläpito voi nyt pistää jarrua pahimpien mesoajien menoon

Kirjoittaja AfterDawn @ 17.6.2021 16:15

Rähinä Facebook-ryhmässä? Ylläpito voi nyt pistää jarrua pahimpien mesoajien menoon

Internet-maailmassa on kaksi paikkaa, joiden keskusteluihin osallistuminen on harvoin mielekästä. Toinen ovat iltapäivälehtien uutiskommenttiosiot ja toinen ovat sananvapaudestaan kaiken irtiottavat Facebookin ryhmät. Näistä jälkimmäiseen on nyt tullut tarjolle uusia työkaluja.
Facebook on tuonut Facebookin ryhmien ylläpitäjille nyt uuden aseen liian villiksi kiihtyneiden keskustelujen rauhoitteluun: hidastuksen. Ryhmän ylläpitäjä voi halutessaan laittaa kenet tahansa ryhmän jäsenistä hidastuskaistalle, jolloin kyseinen henkilö voi kommentoida ryhmässä vain tietyin väliajoin, esimerkiksi kerran tunnissa.

Samalla myös ryhmien ylläpitotyökalut menivät täysin uusiksi ja ylläpidon keskitetty näkymä sisältää nyt tukun muitakin uudistuksia. Aiheesta tarkemmin Facebookin blogikirjoituksessa aiheesta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Nopeat Facebook
AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto