AfterDawn: IT-alan uutiset

Wolt ja Veikon Kone aloittavat yhteistyön tuotteiden kotiinkuljetuksissa

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 9.6.2021 14:57

Wolt ja Veikon Kone aloittavat yhteistyön tuotteiden kotiinkuljetuksissa

Veikon Kone ja Wolt ovat sopineet yhteistyöstä verkkokaupan tuotteiden kotiinkuljetuksista. Kodinelektroniikkaliikkeen valikoimiin kuuluu runsaasti tuotteita, jotka kokonsa puolesta sopivat mainiosti nopeiden Wolt-lähettien toimituspalettiin.
Yhteistyö aloitetaan Huawein tuotteilla. Ensimmäisenä Huawein tuotteista voi ostaa Huawein älykellon, aktiivisuusrannekkeen tai langattomat kuulokkeet.

Valikoiman löytää Wolt-sovelluksen kautta. Toimituksen luvataan toteutuvan jopa puolessa tunnissa.

- Alati kasvava verkko-ostaminen kiihtyi entisestään koronan myötä. Kotoilu toi aivan uusia asiakasryhmiä verkkoon ja tottuneetkin käyttäjät ovat olleet entistäkin aktiivisempia. Myös vaatimustaso tuotteiden ja palveluiden suhteen on kasvanut. Kun asiakas on ostopäätöksensä verkossa tehnyt, niin silloin alkaa odottaminen. Mitä nopeammin saamme tuotteen asiakkaalle, sitä tyytyväisempi hän tietysti on, kertoo Veikon Koneen toimitusjohtaja Panu Vainio.
Aiemmin Wolt on aloittanut yhteistyön 1Storen kanssa, jonka kautta voi tilata Applen tuotteita. Lisäksi Woltin pikatoimituksia voi hyödyntää esimerkiksi K-Ruoan verkkokaupassa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto