AfterDawn: IT-alan uutiset

Firefox-selain sai uuden ulkonäön

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 1.6.2021 17:43

Firefox-selain sai uuden ulkonäön

Firefox 89 -päivitys tuo Mozillan selaimeen uuden ulkonäön tietokoneella sekä iOS:llä ja Androidilla.
Välilehdet ovat saaneet siistimmän ulkonäön, joka Mozillan mukaan vähentää häiriöitä selatessa ja mahdollistaa sulavan liikkumisen. Tämä näkyy esimerkiksi aktiivisen välilehden kohdalla, jonka erottaa nyt selkeämmin muista välilehdistä.

Työkalupalkien ja valikoiden kohdalla on tehty uusia järjestelyitä, jotta tärkeimmät asiat löytyvät nopeammin ja helpommin. Lisäksi kuvakkeet ovat saaneet uutta ilmettä ja ilmoituksia on pienennetty, joten ne häiritsevät käyttäjää vähemmän. Yhdessä muutokset tekevät Firefoxista modernimman selaimen näköisen.

Firefox 89 uudet isommat ja selkeämmät välilehdet
ilmoituksia on nyt pienennetty

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: selain Firefox
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto