AfterDawn: IT-alan uutiset

Paramount+ -suoratoistopalvelu on nyt saatavilla DNA TV Hubi -palvelussa

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 28.5.2021 16:06

Paramount+ -suoratoistopalvelu on nyt saatavilla DNA TV Hubi -palvelussa

Hiljattain Suomeen rantautunut Paramount+ -suoratoistopalvelu on ollut maaliskuun lopusta lähtien Suomessa tarjolla kumppanikanavien Apple TV:n, Telian, Ruudun ja Allenten kautta. Nyt suoratoistopalvelun käyttö onnistuu myös Android-ekosysteemiin perustuvan DNA TV Hubi -palvelun kautta.
Paramount+ laajentaa DNA:n palvelun melko kattavaa valikoimaa. Google Play -kaupasta löytyy yli 7 000 erilaista sovellusta, jotka ovat käytettävissä DNA TV Hubi -palvelussa.

"Sisältötarjonta kasvaa jatkuvasti ja kilpailu kovenee, ja juuri nyt on nähtävissä, että suoratoistopalvelut lisäävät mittavia sisältöinvestointeja. Esimerkiksi Paramount+ -suoratoistopalvelu rantautui hetki sitten Suomeen ja on nyt asiakkaidemme käytettävissä DNA TV Hubi -palvelussa. Lähtökohtamme DNA TV Hubi -palvelussa on ollut se, että käyttäjä saa valita itselle mieluisat sisällöt ja kaikki ne löytyvät yhdestä ja samasta paikasta. Paramount + on tervetullut lisä DNA TV Hubi -palvelun jatkuvasti laajentuvaan tarjontaan", kertoo DNA:n laajakaista ja TV -liiketoiminnan johtaja Jarno Haikonen.
"Olemme erittäin ylpeitä sisällöstämme ja olemme iloisia voidessamme toimittaa viihdettä DNA TV Hubi -palvelulle. Uskon, että tämä kumppanuus vahvistaa heidän tarjontaansa, ja samalla saamme entistä enemmän suomalaisia korkealaatuisten sarjojemme ja elokuviemme pariin", toteaa ViacomCBS Nordicsin GM Jesper Dahl.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto