AfterDawn: IT-alan uutiset

WordPress täytti 18 vuotta

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 27.5.2021 19:51

WordPress täytti 18 vuotta Sisällönhallintajärjestelmä WordPressin ensimmäinen versio julkaistiin 27. toukokuuta 2003 eli 18 vuotta sitten.
Alun perin WordPressiä käytettiin blogien luomiseen ja ylläpitoon. WordPressin suosio kuitenkin kasvoi nopeasti ja käyttökohteet laajenivat, kun järjestelmään tuotiin uusia ominaisuuksia lisäosien ja teemojen muodossa. Nämä helpottivat ja nopeuttivat kehittäjien työtä.

Vuonna 2015 WordPress-sisällönhallintajärjestelmää käytti 25 prosenttia nettisivuista.

Tästä nousujohteinen kasvu jatkui edelleen. Vuoden 2021 helmikuussa maailman 10 miljoonan suosituimman nettisivun kohdalla WordPressin markkinaosuus ylsi 40 prosenttiin ja 1000 suosituimman nettisivun kohdalla osuus on vieläkin korkeampi 51.8 prosentilla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto