AfterDawn: IT-alan uutiset

Schneider Electric toi markkinoille Wiser-älykotiratkaisun

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 19.5.2021 17:50

Schneider Electric toi markkinoille Wiser-älykotiratkaisun

Energianhallinnan ja automaation asiantuntija Schneider Electric toi markkinoille Wiser-älykotiratkaisun.
Wiser-sarja sisältää erilaisia vaihtoehtoja, joilla kodista voi tehdä yksinkertaisemman, turvallisemman ja energiatehokkaamman.

Laitteet toisiinsa yhdistävän keskusyksikön lisäksi valittavissa on älykkäitä säätimiä, moduulit kytkimiin, pistorasiat, vesivuotosensori, liiketunnistin, langattomat painikkeet, kameran ja muuta.

Wiser-älykodin kamera pöydällä
Wiser IP-kamera. Kuva: Schneider Electric.


Esimerkiksi valaistuksen voi asettaa toimimaan vaikkapa kellonajan mukaan tai lomamatkalla ollessa valaistuksen voi säätää päälle, jolloin näyttää siltä kuin olisit kotona. Lisäksi valojen automaattinen sammuttaminen pienentää energiankulutusta.
Turvallisuutta lisää esimerkiksi vesivuosensori, joka ilmoittaa, jos kotona valuu vettä esimerkiksi keittiön alakaappiin. Ratkaisun avulla voidaan myös katkaista virta vesivuodon lähellä sijaitsevista pistorasioista.

Wiser-älykodin hallinta tapahtuu yhden puhelimeen tai tablettiin asennettavan Wiser by SE -sovelluksen avulla. Hallintaa voi tehdä etänä ja etähallinnan kautta voi esimerkiksi tarkistaa jäikö asunnon ovi auki.

– Kuluttajat haluavat helposti asennettavia ja käytettäviä ratkaisuja, jotka lisäävät tehokkuutta ja varsinkin asumismukavuutta. Uudessa Wiser-kokonaisuudessa on huomioitu tulevaisuuden vaatimukset ja asumista helpottavat ratkaisut. Wiser on myös vaivaton kokonaisuus, sillä kuluttaja voi tehdä käyttöönoton eli laitteiden liittämisen järjestelmään ja automaatioiden asettamisen helposti itse, kertoo Offer Manager Pauli Kärnä Schneider Electriciltä.


Wiserin kerrotaan olevan edullinen toteuttaa myös remonttikohteissa eikä kaapelointimuutoksia tarvita, koska tuotteet voi asentaa olemassa olevien kytkinten tilalle.

Lisätietoa saa täältä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: älykoti
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto