AfterDawn: IT-alan uutiset
Osallistu Elisan arvontaan ja voita Xiaomi Mi Robot Vauum-Mop Pro -robotti-imuri!

Tuhlaatko aikaa Netflixin selailuun? Uusi ominaisuus tekee valinnan puolestasi

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 28.4.2021 18:09 Kommentteja (2)

Tuhlaatko aikaa Netflixin selailuun? Uusi ominaisuus tekee valinnan puolestasi Netflix on tänään julkaissut palveluunsa uuden ominaisuuden, joka helpottaa tilanteessa, jossa ohjelman valinta on vaikeaa. Maailman suurimman videon suoratoistopalvelun uusi ominaisuus on nimeltään Play Something, joka kertookin toiminnasta paljon olennaista.
Nappia painamalla Netflix valitsee toistettavaksi jokseenkin satunnaisesti jotakin.

Kyse ei kuitenkaan ole aivan mistä vain ohjelmasta, eikä lineaarisen televisio-ohjelmistakaa kyse ole sillä satunnainen katsottava ei ole kaikille sama. Netflix valitsee jotain mielestään käyttäjälle soveltuvaa katsottavaa.Näihin kuuluvat uudet elokuvat ja sarjat, kesken jääneet sarjat ja elokuvat sekä listaan lisätyt ohjelmat.

Mikäli Netflix ei osu lainkaan oikeaan niin nappia voi painaa uudestaan, jolloin palvelu yrittää uudelleen kenties paremmalla onnella.
AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Netflix
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

2 kommenttia

129.4.2021 12:35

on tuo ainakin minun töllös ollu jo aikaa sitten

229.4.2021 17:57

Tämä tuli jo vuoden alussa.


//Satanus

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto