AfterDawn: IT-alan uutiset
Osallistu Elisan arvontaan ja voita Xiaomi Mi Robot Vauum-Mop Pro -robotti-imuri!

Creativelta päivitetty Creative Live! Cam Sync 1080p V2 -webkamera

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 26.4.2021 19:08

Creativelta päivitetty Creative Live! Cam Sync 1080p V2 -webkamera Creative tuo markkinoille Creative Live! Cam Sync 1080p V2 -verkkokameran. Kyseessä on päivitetty versio viime vuonna lanseeratusta samannimisestä kamerasta.
Uuden verkkokameran kylkiäisenä on upouusi SmartComms Kit -sarja, jonka älykkäistä viestintätyökaluista voidaan mainita automaattinen VoiceDetect ja kaksisuuntainen melunvaimennus.

VoiceDetect-ominaisuus antaa käyttäjille mahdollisuuden puhua keskeytyksettä, koska mikrofoni kytkeytyy automaattisesti päälle ja pois äänentunnistuksen perusteella. NoiseClean-out taas vähentää videopuheluiden ei-toivottua taustamelua. Ominaisuudet saa käyttöön uudella Creative-sovelluksella, joka on ladattavissa kaikkiin Windows 10 -laitteisiin.

Parannusta on saanut sisäinen kaksoismikrofoni. Videokuvaus onnistuu Full HD -tasolla 30 FPS:n päivitysnopeudella. Kamera kuvaa 77 asteen näkökentällä.

Creative Live! Cam Sync 1080p V2 tietokoneen päällä
Live! Cam Sync 1080p V2 toimii Windows-koneiden ja Macin kanssa ilman ajureita. Yhteys muodostetaan USB-A -liitännän avulla. Verkkokameran mukana tulee yksityisyyttä parantava integroitu linssisuoja sekä asennuspidike, joka auttaa parhaan kuvakulman löytämisessä.

Creative Live! Cam Sync 1080p V2:n suositushinta on 59,99 euroa (ensimmäisen kuukauden ajan tarjoushintaan 49,99 euroa).

Lisätietoa saa täältä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto