AfterDawn: IT-alan uutiset
Osallistu Elisan arvontaan ja voita Xiaomi Mi Robot Vauum-Mop Pro -robotti-imuri!

Microsoftin Xbox-pilvipelipalvelun beetaversio saapuu nyt Applen laitteille sekä tietokoneille

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 19.4.2021 18:08

Microsoftin Xbox-pilvipelipalvelun beetaversio saapuu nyt Applen laitteille sekä tietokoneille Microsoftin Xbox Game Pass -pilvipelipalvelu (xCloud) saapuu tiistaina 20.4. Applen puhelimille ja tableteille sekä Windows-tietokoneille. Aiemmin palvelu on ollut saatavilla vain Android-laitteilla.
Pelaaminen toteutetaan Applen laitteilla ja Windows-koneilla selaimen kautta (Edge, Google Chrome tai Safari) ja se vaatii Xbox Game Pass Ultimate -jäsenyyden. Palvelu on testivaiheessa ja testaamista varten tarvitsee kutsun. Testivaihe on saatavilla 22 maassa, joiden joukkoon myös Suomi kuuluu.

Microsoft julkaisee xbox.com/play -sivun, jonka kautta kutsun saaneet pääsevät pelaamaan yli 100 peliä. Pelaajat tarvitsevat Bluetooth- tai USB-peliohjaimen, mutta yli 50 peliä tukee myös kosketusnäytöllä toimivia ohjaimia.
Testivaiheen avulla Microsoft kerää tietoja palvelun toiminnasta ja keskittyy ominaisuuksien hienosäätämiseen.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto