AfterDawn: IT-alan uutiset

Samsungin ensimmäinen 4K QLED The Terrace -ulkotelevisio saapuu Suomen markkinoille

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 16.4.2021 15:57

Samsungin ensimmäinen 4K QLED The Terrace -ulkotelevisio saapuu Suomen markkinoille

Samsung on laajentaa Lifestyle TV -valikoimaa The Terrace -ulkotelevisiolla. Samalla Suomen markkinoille tulee myös yhteensopiva soundbar-kaiutin. The Terracen myynti Suomessa alkaa huhtikuun lopussa. Hinnat alkavat 3999 eurosta.
The Terrace -televisio (LST7T) on Samsungin ensimmäinen 4K QLED TV, joka soveltuu yhteensopivan soundbar-kaiuttimensa kanssa ulkokäyttöön. Television on saanut IP55-luokituksen, joten se on suojattu kosteudelta, pölyltä ja lämmöltä noin -30 ja +50 celsiusasteen välillä. Samsungin mukaan kyseinen televisio on erityisesti suunniteltu tuomaan ensiluokkaiset katselukokemukset ulos.

"Uusia tapoja sekä trendejä syntyy ja kehittyy nyky-yhteiskunnassa vauhdikkaammin kuin koskaan. Erilaisia näyttöjä käytetään esimerkiksi etätyöskentelyyn, verkko-opiskeluun sekä yhteydenpitoon läheisten kanssa. Näyttölaitteiden tulisikin siis olla kehitetty muuttuvat lifestyle-trendit mielessä pitäen. Tästä syystä olemme ylpeitä uudesta The Terrace -televisiosta, joka siirtää olohuoneen ulos huipputason tekniikan ja katselukokemusten avulla", kertoo Markus Nummisalo, Samsung Suomen TV- ja audiotuotteiden myyntipäällikkö.

The Terrace tulee saataville 55, 65 ja 75 tuuman kokoluokissa. Kaikissa malleissa käytetään 4K-resoluutiota (3840 x 2160). Televisiossa on 4K AI Upscaling skaalaustoiminto, joka skaalaa sisällön 4K-tasolle. Huippukirkkaus yltää jopa 2000 nitiin.

The Terrace televisio ulkona seinään kiinnitettynä

Televisio tukee muun muassa Multi View -toimintoa, jolla saa jaettua kuvan kahteen osaan niin, että television sisältö näkyy toisella puolella ja puhelimen peilaama sisältö toisella puolella.

Peilaus onnistuu Samsungin SmartThings-ominaisuuden avulla tai Apple AirPlay 2:n avulla. Televisiossa on Wifi-yhteys, Bluetooth, kolme HDMI -liitäntää ja USB-paikka. Sisältöä voi hallita myös television OneRemote-kaukosäätimellä, joka on saanut IP56-luokituksen.

The Terracen yhteensopiva kaiutin seinään kiinnitettynä

The Terrace Soundbar -kaiutin on saanut myös IP55-luokituksen ja se voidaan kiinnittää joko TV:n alalaitaan tai seinään. Kiinnikkeet kuuluvat myyntipakkaukseen. Sen luvataan tuottavan laadukasta ääntä ja syvää bassoa. Kaiuttimessa on myös Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteydet, joilla musiikin toisto onnistuu vaikkapa älypuhelimelta.The Terrace -television hinnat:
  • 3999 euroa - 55"
  • 4999 euroa - 65"
  • 6499 euroa - 75"


The Terrace Soundbar -kaiuttimen (HW-LST70T) suositushinta on 999 euroa. Kaiutin myydään erikseen.

Lisätietoa The Terrace -televisiosta saa täältä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto