AfterDawn: IT-alan uutiset
Osallistu Elisan arvontaan ja voita Xiaomi Mi Robot Vauum-Mop Pro -robotti-imuri!

Xiaomi lähtee mukaan sähköajoneuvojen kehittämiseen - 10 miljardin dollarin investointi seuraavan 10 vuoden aikana

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 4.4.2021 12:59 Kommentteja (1)

Xiaomi lähtee mukaan sähköajoneuvojen kehittämiseen - 10 miljardin dollarin investointi seuraavan 10 vuoden aikana Kiinalainen elektroniikkavalmistaja Xiaomi valmistaa älypuhelimia, robotti-imureita, televisioita, kaiuttimia, valaisimia ja paljon muita erilaisia tuotteita. Nyt Xiaomi lähtee kehittämään myös sähköajoneuvoja.
Liiketoimintaa varten luodaan uusi tytäryhtiö, jonka Xiaomi omistaa kokonaan. Xiaomin toimitusjohtaja Lei Jun vastaa myös tästä liiketoiminnasta.

Xiaomi aikoo investoida seuraavan 10 vuoden aikana kehitykseen yhteensä 10 miljardia dollaria.

Lei Junin mukaan Xiaomin etuina kehityksessä ovat muun muassa laaja kokemus ohjelmisto- ja laitteistointegraatiosta, lukuisat ydinteknologiat, joita voidaan soveltaa älykkäiden sähköautojen liiketoiminnassa sekä runsaat kassavarat, joiden avulla Xiaomi voi sijoittaa kehitykseen luottavaisin mielin.
"Älykkäät sähköajoneuvot ovat yksi seuraavan vuosikymmenen suurimmista liiketoimintamahdollisuuksista ja ovat välttämätön osa älykästä elämää. Tähän liiketoimintaan mukaan lähteminen on meille luonnollinen valinta, kun laajennamme älykästä AIoT-ekosysteemiä", Lei Jun sanoi tiedotteessa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

1 kommentti

14.4.2021 18:29

Siinä on todellakin kehitettävää. Pojan potkulauta toimi päivän. Eivät suostuneet antamaan uutta takuuseen vaan halusivat korjata laudan. Eivät onneksi saaneet korjattua ja palauttivat viimein rahat kokonaan

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto