AfterDawn: IT-alan uutiset

Suomalainen pilvipalvelimia tarjoava UpCloud kasvaa vauhdilla: Neljä uutta konesalia maailmalle

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 1.4.2021 15:35

Suomalainen pilvipalvelimia tarjoava UpCloud kasvaa vauhdilla: Neljä uutta konesalia maailmalle

Suomalainen pilvipalveluratkaisuja tarjoava UpCloud kasvaa vauhdilla ja avaa uusia konesalikeskuksia maailmalla.
Yritys keskittyy tarjoamaan edullista verkkopalvelinkapasiteettia, etenkin pienille ja keskisuurille yrityksille. AfterDawninkin palvelimet ovat pyörineet UpCloudin pilvessä jo vuoden 2020 alusta lähtien.

UpCloud kertoi juuri avanneensa koronavuoden aikana neljä uutta maantieteellistä sijaintiaan palveluilleen, uusimpana listaan tuli Australian Sydney. Lisäksi syksyllä 2020 yhtiö avasi Espanjassa ja Puolassa uudet sijainnit, jotka molemmat käyttävät uusiutuvaa energiaa sekä elokuussa 2020 New Yorkin sijainnin.

Useilla pilvisijainneilla verkkosivustot ja vaikkapa sovelluskehittäjät voivat valikoida asiakkaitaan lähinnä olevat sijainnit palvelimilleen, vähentäen siten palveluiden viivettä entisestäänkin. UpCloud pitää pääkonttoriaan Helsingissä.

Jos haluat kokeilla UpCloudin palveluita oman firmasi verkkopalveluiden ylläpitoon, tarjoaa yhtiö ilmaisen kokeilujakson uusille asiakkailleen.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto