AfterDawn: IT-alan uutiset

Video: Vaatteet viikkaava robotti

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 27.3.2021 20:23

Video: Vaatteet viikkaava robotti

Monet kodin arkiaskareet on automatisoitu jo vuosikymmeniä sitten: astianpesukoneet, pyykkikoneet ja sen sellaiset ovat aivan arkisia tavaroita lähes kaikissa kodeissa. Mutta vaatteiden viikkaus tehdään edelleen käsityönä.
Tähän ongelmaan ratkaisun tarjoaa FoldiMate, vaatteet viikkaava robotti. Yhtiön tuotteet ovat olleet esillä viime vuosina jo useilla messuilla, mutta prototyyppivaiheessa. Nyt yhtiön tuote alkaa olemaan pikkuhiljaa valmis ja tilauslistalle voi jo haluttaessa liittyä.

Yhtiö lupaa FoldiMaten viikkaavan ison pyykkikoneellisen vaatteita viidessä minuutissa. Robottiin voi syöttää sekä housuja, paitoja että liinavaatteita, yhteensopivien vaatekokojen ollessa lasten kuuden vuoden iästä aina aikuisten XXL-kokoon asti. Huppareiden ja aivan pienimpien vaatteiden viikkaukseen FoldiMate ei vielä nykymuodossaan taivu.

Alla video laitteen toiminnasta käytännössä:

Ja onko FoldiMate sitten nopeampi oikeasti kuin käsin vaatteiden viikkaaminen? Tähän yhtiö on julkaissut vertailuvideon:Aivan ilmaiseksi laite ei jokaisen sinkkuyksiön nurkkaan ole ilmestymässä. Vaikka FoldiMate ei ole vielä myynnissä, arvioi yhtiö hinnaksi 1500-2000 dollaria eli noin 1270 - 1700 euroa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: FoldiMate robotit
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto