AfterDawn: IT-alan uutiset

Kansa äänesti: Arnold Schwarzenegger johtoon, jos alienit hyökkäävät Maahan

Kirjoittaja AfterDawn @ 18.3.2021 20:15

Kansa äänesti: Arnold Schwarzenegger johtoon, jos alienit hyökkäävät Maahan

Briteiltä kysyttiin, kenet he valitsisivat planeettamme johtajaksi, jos alienit päättäisivät jonain päivänä hyökätä Maahan. Voittajaksi selviytyi poliitikko-näyttelijä-terminator Arnold Schwarzenegger.
Entinen Kalifornian kuvernööri, Terminator-elokuvien päätähti Schwarzenegger sai äänestyksessä eniten ääniä, kiilaten ohi Will Smithin, joka tuli äänestyksessä kakkoseksi. Muita listalle kivunneita henkilöitä olivat mm. Alien -tähhti Sigourney Weaver (sijalla 7) sekä Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump (sijalla 8).

Leikkimielisen äänestyksen järjesti brittiläinen Blaze TV ja vastauksia saatiin laidasta laitaan. Arnold itsekin ehti jo kommentoimaan tulosta, kertoen olevansa käytettävissä tehtävään:

Ja mikäpäs siinä, onhan Arnoldilla kokemusta alieneiden lahtaamisesta, ainakin valkokankaalla..

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto