AfterDawn: IT-alan uutiset

Sony julkaisi pienikokoisen 60 euron SRS-XB13 -Bluetooth-kaiuttimen

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 17.3.2021 16:05

Sony julkaisi pienikokoisen 60 euron SRS-XB13 -Bluetooth-kaiuttimen

Sony tuo markkinoille uuden SRS-XB13 -Bluetooth-kaiuttimen huhtikuussa. Kaiuttimen hinnan kerrotaan olevan noin 60 euroa.
SRS-XB13 on kooltaan kompakti. Kaiuttimessa on hihna, jonka avulla sen voi kiinnittää reppuun, ranteeseen tai vaikkapa aurinkovarjoon. Kaiutin on myös veden- ja pölynkestävä IP67-luokituksen mukaisesti, joten kaiutinta voi käyttää esimerkiksi uima-altaan äärellä.

Pienestä koosta huolimatta kaiuttimen luvataan tuottavan laadukasta ääntä ja bassoa. Kaiuttimessa on Sound Diffusion Processor, jonka kerrotaan avartavan ääntä kaikissa tiloissa DSP-ääniteknologian ansiosta.

Kaksi SRS-XB13 -kaiutinta voidaan liittää langattomasti stereopariksi. Kaiuttimessa on myös mikrofoni, joten sen kautta voi hoitaa myös puhelut.

XB13 langaton kaiutin kiinnitettynä laukkuun
Langattomasta yhteydestä vastaa Bluetooth 4.2 ja yhdistäminen onnistuu Android-puhelimeen kätevästi Googlen Fast Pair -pikayhdistysteknologian avulla. Akunkeston luvataan olevan jopa 16 tuntia ja lataaminen onnistuu USB-C-liitännän kautta. Älypuhelimen kautta voi tarkistaa, koska kaiutin tulee ladata.

SRS-XB13:n värivaihtoehdot ovat musta, sininen, ruskeanharmaa, korallinpunainen, puuterinsininen ja sitruunankeltainen.

Lisätietoa saa täältä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto