AfterDawn: IT-alan uutiset

Dropboxin salasanojen hallintaohjelma on pian ilmainen - mutta vain 50 salasanalle

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 17.3.2021 14:49

Dropboxin salasanojen hallintaohjelma on pian ilmainen - mutta vain 50 salasanalle

Dropbox tekee muutoksen viime vuonna julkaistuun Dropbox Passwords -salasanojen hallintaohjelmaan. Muutoksen myötä Passwords -ohjelmaa voi käyttää pian ilmaiseksi, mutta se sisältää rajoitetun määrän tallennustilaa salasanoille. Suosittu LastPass muutti juuri ilmaisversiota huonompaan suuntaan, sillä sitä ei voi enää käyttää samanaikaisesti kaikenlaisilla laitteilla.
Dropboxin muutos tulee voimaan huhtikuun alussa. Ilmaiskäyttäjät voivat kuitenkin tallentaa enintään 50 salasanaan, joka varmasti riittää monille käyttäjille, jotka eivät käytä useita nettipalveluita. Lisäksi ilmaisversio synkronoi salasanat enintään kolmen laitteen kesken.

Rajoittamattoman tilan sanoille saa maksullisen version myötä (Plus tai Family). Lisäksi salasanat ovat käytettävissä kaikille laitteilla ja tilaukseen kuuluu myös 2000 gigatavua Dropboxin tallennustilaa sekä muita ominaisuuksia.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto