AfterDawn: IT-alan uutiset

WhatsAppin Mac- ja Windows-koneiden versio tukee nyt videopuheluita

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 5.3.2021 17:40 Kommentteja (1)

WhatsAppin Mac- ja Windows-koneiden versio tukee nyt videopuheluita

Mobiilikäyttäjät ovat voineet tehdä WhatsAppilla video- ja äänipuheluita jo muutaman vuoden ajan. Nyt vastaava onnistuu isommalla näytöllä, sillä Mac- ja Windows-koneiden tietokonesovellus tukee videopuheluita.
WhatsApp kertoo, että videopuhelut toimivat isolla ruudulla pysty- ja vaakasuunnassa. Kuva näkyy tietokoneen ruudulla erillisenä ikkunana, jonka kokoa voi muuttaa. Se pysyy myös aina näkyvillä muiden ohjelmien päällä, joten kuva ei huku esimerkiksi muuta nettiä selatessa.

WhatsApp lupaa, että keskustelut ovat salattuja, eikä WhatsApp ei pysty näkemään tai kuulemaan käytyjä keskusteluja.

Tietokoneversio tukee alkuun videokeskustelua vain yksittäisissä keskusteluissa, mutta myöhemmin ominaisuus laajenee myös ryhmäpuheluihin.

Voit ladata WhatsAppin tietokoneversion täältä.

Lue myös:

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

16.3.2021 05:02

Latasin watstsapin ja kuvasin puhelimella sen neliön, en näe mitään mut tuleeko mulle nyt joko ilmoitus tietokoneelle vai mitä. Mitään uutta ei tietokoneeseen asentunut vaikka palomuuri pyysi lupaa siis mikä tämä homma on ?

T. Eklu

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto