AfterDawn: IT-alan uutiset

Razer julkaisi kaiuttimilla varustetut Anzu -lasit

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 5.3.2021 16:24

Razer julkaisi kaiuttimilla varustetut Anzu -lasit

Razer on tällä kertaa julkaissut hieman erikoisemman tuotteen. Kyseessä on "älykkäät" Anzu -lasit, jotka suojaavat silmiä siniseltä valolta ja tarjoavat sisäänrakennetut kaiuttimet musiikin kuunteluun. Vastaavanlaiset lasit löytyvät esimerkiksi Boselta.
Laseissa on kaksi kappaletta 16 mm:n elementeillä toimivaa kaiutinta. Kuuntelun lisäksi kommunikointi toiseen suuntaan onnistuu mikrofonien välityksellä.

Kappaleita voi vaihtaa tai pysäyttää lasien avulla, sillä kyljet tukevat kosketusta. Lasit yhdistetään esimerkiksi puhelimeen Bluetooth 5.1-yhteyden avulla. Androidille ja iOS:llä löytyy myös oma sovellus, jonka kautta voi hallita erilaisia asetuksia ja nähdä akun tilan.

Razerin Anzu-lasit kotelon ja näppäimistön vieressä

Akunkeston luvataan yltävän jopa yli 5 tunnin.
Anzu-lasit ovat saatavilla suorakulmaisella kehyksellä tai pyöreällä kehyksellä. Koon voi valita kahdesta vaihtoehdosta. Lasit ovat varustettu IPX4-luokituksella. Lasit suojaavat silmiä siniseltä valolta ja mukana tulee myös 99% UVA / UVB-suojaavat vaihdettavat aurinkolasilinssit.

Anzu-lasit ovat saatavilla heti Razerin verkkokaupasta 209,99 euron suositushinnalla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Razer älylasit
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto