AfterDawn: IT-alan uutiset

Ratchet & Clank PS4-versio muuttuu ilmaiseksi maaliskuussa 2021

Kirjoittaja AfterDawn @ 25.2.2021 13:21

Sony antaa ilmaiseksi legendaarisen Ratchet & Clank -pelin - ei vaadi PSNow jäsenyyttä, saat pitää pelin

Sony jatkaa viimevuotista "Pysy kotona"-kampanjaansa tänä keväänä, kun koronapandemia on taas ryöstäytymässä käsistä ympäri maailmaa.
Maaliskuun alussa kaikki Playstation 4 -omistajat voivat ladata itselleen täysin ilmaiseksi vuoden 2016 klassikon, Ratchet & Clank -pelin. Pelin lataaminen ei vaadi PSNow! -tunnuksia, eikä mitään kuukausitilausta. Lisäksi peli säilyy lataajalla pysyvästi, myös kampanjan loputtua.

Pelillä on mairitteleva 85% arvosana MetaCriticissä. Peli tulee ladattavaksi PlayStation Storeen 1.3.2021 alkaen. Tällä hetkellä peli maksaa 19,95e.

Alla vielä pelivideota Ratchet & Clankin PS4-versiosta:AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Nopeat PS4
AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto