AfterDawn: IT-alan uutiset
Osallistu Elisan arvontaan ja voita Xiaomi Mi Robot Vauum-Mop Pro -robotti-imuri!

Paramount+ - Hinta, sarjat, elokuvat ja päivä, jolloin se avatan Suomessa

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 25.2.2021 16:11

Suomeen jälleen uusi suoratoistopalvelu: Paramount+ aloittaa - kaikki South Parkit, leffoja, ... Jälleen uusi suoratoistopalvelu on tulossa kisaamaan kuluttajien rahoista, myös Suomessa. Paramount+ aloittaa Suomessa 25.3.2021. Paramount+ -palvelu on aiemmin ollut saatavilla mm. Ruutu+:n kautta.
Paramount+ on ViacomCBS:n globaali suoratoistobrändi, joka jakelee ViacomCBS:n omistamien TV-kanavien ja studioiden sisältöä. Palvelusta tulevat löytymään Suomessa mm. kaikki South Parkin jaksot, nippu uutuussarjoja sekä kasa yhtiön valikoimasta tuttuja elokuvia.

Palvelusta löytyy myös kasarin suosikkikauhusarjan, The Twilight Zonen, uusi tuleminen. Sarja alkoi pyörimään Yhdysvalloissa Paramount+:n edeltäjän, CBS All Access -palvelun kautta vuonna 2019.

Lapsia muistetaan useilla tutuilla sarjoilla: Ryhmä Hau löytyy jatkossa Paramount+:sta, samoin Seikkailija Dora sekä aikuistenkin suosikki, Paavo Pesusieni. Uudempaa sisältöä nuorille katsojille tarjoilee mm. Paavo Pesusienen spin-off -sarja SpongeBob's Under Years. Paramount+ lasten sisällöstä vastaa ViacomCBS:n omistama Nickolodeon ja sen omistamat studiot.

Leffapuolella vanhoista klassikoista palveluun ovat tulossa mm. Mission Impossible -leffat sekä Kummisetä -trilogia. Kummisetä -trilogian kaksi ensimmäistä osaa ovat keikkuneet IMDB:n kaikkien aikojen parhaiden elokuvien top-5 -listalla vuodesta toiseen, joten nyt on hyvä tilaisuus katsoa nekin, jos ovat jostain syystä jääneet katsomatta.

Lanseerauksen yhteydessä ensi-iltansa saa useampi Paramount+:n eksklusiivinen sarja. Näihin lukeutuvat GOT-tähti Maisie Williamsin tähdittämä Two Weeks to Live, Tunteet pelissä -tähtien James Laffertyn ja Stephen Collettin indie-komedia Everyone is Doing Great sekä Jordan Peelen henkiinherättämän klassikon The Twilight Zonen kaksi uutta tuotantokautta. Vuoden mittaan julkaistaan lukuisia muita eksklusiivisia ensi-iltoja, muun muassa Dexterin uudet kaudet, The First Lady ja Halo.

Apple TV -sovellus


Apple ja ViacomCBS ovat luoneet kumppanuuden, jonka myötä Suomessa lanseerattava suoratoistopalvelu Paramount+ on ensimmäinen suoratoistopalvelu Pohjoismaissa, joka on saatavilla Apple TV -sovelluksen kautta.

Sovellus toimii kaikilla Applen laitteilla (iPhone, iPad, Apple TV, iPod Touch, Mac), valikoiduilla Samsungin, LG:n ja Sonyn älytelevisioilla sekä Playstation- ja Xbox-konsoleilla.

Paramount+:n suoraan ladattava kuluttajasovellus julkaistaan myöhemmin huhtikuussa.

"Paramount+:lla on hyvät mahdollisuudet saavuttaa merkittävä asema Pohjoismaiden suoratoistomarkkinoilla. Se tarjoaa hyvin kattavan määrän erilaista sisältöä kaikissa suosituimmissa genreissä. Paramount+ tulee ensin saataville Apple TV:n ja muiden tärkeiden kumppaneidemme kautta, ja lanseeraamme itsenäisen kuluttajasovelluksen huhtikuun aikana", kertoo ViacomCBS:n Pohjoismaiden johtaja Jesper Dahl.

Paramount+ hinta


Paramount+ hinta on 6,99 euroa kuukaudessa. Ilmainen kokeiluaika on rajattu 7 vuorokauteen. Palvelu aukeaa 25. maaliskuuta osoitteessa ParamountPlus.com.

Palvelua on mahdollista saada myös hieman edullisemmalla hinnalla. Telia Company ja ViacomCBS ovat laajentaneet yhteistyötään Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa, jonka myötä yksittäisenä tuotteena tilattavan palvelun hinta on katsojalle normaalia halvempi (5,95 euroa/kk). Uudet asiakkaat pääsevät kokeilemaan tuotetta kahden viikon ajan maksutta. Tilaus onnistuu täältä.

"Kiinnostus suoratoistopalveluiden ohjelmatarjontaa kohtaan kasvaa kohisten. Sisältöjen katselu on etätyön ja -opiskelun lisäksi merkittävin syy sille, miksi datan kulutus on kasvanut Telian verkoissa 38 prosenttia koronavuoden aikana. Iloitsemme siitä, että voimme näppärästi yhdistää sisällöt suomalaisten elämään yhteyksiemme kautta. Pohjoismaisena toimijana pystymme myös tarjoamaan asiakkaillemme entistä laajemman kattauksen laatusisältöjä hyvillä eduilla", sanoo Telia Finlandin tv-liiketoiminnasta vastaava johtaja Olli-Pekka Takanen.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto