AfterDawn: IT-alan uutiset

PlayStation 5 -konsolin saatavuus paranemassa vuoden 2021 puolivälin jälkeen

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 24.2.2021 17:44

PlayStation 5 -konsolin saatavuus paranemassa vuoden 2021 puolivälin jälkeen Sonyn PlayStation 5 -pelikonsolin saatavuus on ollut heikkoa julkaisusta lähtien. Heikko saatavuus jatkuu vielä jonkin aikaa, mutta parannusta asiaan lupaillaan tapahtuvan vuoden 2021 puolivälin jälkeen, kertoo Sony Interactive Entertainmentin toimitusjohtaja Jim Ryan. Aiheesta kertoo The Verge.
Ryan kertoo tuotantoketjujen paranevan läpi vuoden, joten vuoden 2021 toisen puoliskon aikana konsoleita pitäisi pääty yhä enemmän kauppoihin ja siten kuluttajien käsiin.

Kovan kysynnän ja koronapandemian aiheuttamien ongelmien takia tuotantoa ei kuitenkaan saada vielä niin hyväksi tämän vuoden aikana, että jokainen halukas ostaja saisi konsolin itselleen tulevan joulun ja lomakauden aikana.

Jonkin verran konsoleita on tähän mennessä koteihin jo päätynyt, sillä Sony kertoi toimittaneensa 4,5 miljoonaa PS5-konsolia jo ennen vuoden 2020 loppua.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto