AfterDawn: IT-alan uutiset

Gigantti lupailee: PS5 -konsolia saatavilla huomenna klo 10 alkaen

Kirjoittaja AfterDawn @ 24.2.2021 18:00

Gigantti lupailee: PS5 -konsolia saatavilla huomenna klo 10 alkaen

Talven himoituin tuote, Playstation 5 -konsoli, on ollut auttamatta loppuunmyyty ympäri maailmaa. Sony on lupaillut saatavuuden parantuvan kesällä, mutta toistaiseksi kaupat myyvät pitkälti ei-oota.
Gigantti kuitenkin kertoo nyt Playstation 5:n tuotesivuillaan, että konsolin arvokkaampaa versiota, eli levykelkalla varustettua mallia, olisi saatavilla jonkinlainen erä huomenna, 25.2.2021, kello 10 alkaen.

Tuotesivut eivät kerro sitä, saadaanko konsolia fyysisiin Gigantin myymälöihin vai onko erä ainoastaan verkkokaupasta tilattavissa. Myöskään tuote-erän koosta ei ole mitään tietoa.Kuvakaappaus Gigantin sivuilta


Selaimen refresh-painiketta voi alkaa hakkaamaan tässä osoitteessa huomisaamusta alkaen. Samalla kannattaa muistaa myös tarkistaa aika ajoin hintavertailusivujen kautta muidenkin kauppojen varastosaldo.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto